'مجید حاجی فرجی' در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: نتایج این طرح به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ارسال شده و به تایید این وزارتخانه رسیده است.
وی اظهار داشت: برای ورود این دوغ به بازار باید مراحل اجرایی كار به اتمام برسد و كارخانجات درخواست خود را برای تولید این محصول به سازمان غذا و دارو ارائه دهند.
حاجی فرجی اضافه كرد: یكی از اهداف اصلی این طرح تامین كمبود ویتامین D در افراد و همچنین جایگزین كردن این نوشیدنی اصیل ایرانی به جای نوشابه های گاز دار است.
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور گفت: بهترین پایه برای غنی سازی ویتامین D و كلسیم، لبنیات است و غنی سازی یكی از راهكارهای رفع كمبود مواد مغذی است.
اجتمام**9105**1572